Helppi - keikkatyötä

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Nuori työllisty Helpissä!

Helppi työntekijälle

Alavieskan 4H:lla tapahtuu, uudistamme työpalveluamme! Huhtikuussa otamme työpalvelussa käyttöön mobiilisovellus HELPIN. Työpalvelumme muuttuu sen myötä Helpiksi.

Mikä on Helppi?

Helppi on 4H-yhdistysten uusi työnvälitykseen tehty sovellus, minkä kautta 4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat työtilaukset, käyvät tekemässä työkeikat ja kuittaavat työnsä tehdyksi. 4H-yhdistys työnantajana maksaa nuorille palkat palkanmaksupäivänä.

Miten pääsen mukaan Helppiin?

Osoita kiinnostuksesi ja laita lisätietoa itsestäsi työnhakulomakkeella. Jos tulet valituksi työpalvelutyöntekijäksi, niin sitä kautta pääset Helppiin ottamaan työkeikkoja.

Miten osaan käyttää Helppiä?

4H-yhdistyksen puolesta sinut perehdytetään käyttämään Helppiä ja työtehtäviin järjestetään koulutuksia.

4H-yhdistyksen Helppi -työpalvelunuoret saavat sovelluksen kautta työtilaukset, minkä jälkeen he käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta. 

Alavieskan 4H-yhdistyksen työpalveluun voivat hakea 14-28 vuotiaat nuoret. Työnäsi voi olla esimerkiksi:

  • Kodin siivoustyöt
  • Pihan hoito (esim. puutarha, piha-aidat, lumityöt)
  • Ruohonleikkaus (huom! yli 16-vuotiaille)
  • Lastenhoito
  • Lemmikin hoito perheen loman ajan

Täytä työhakemus ja me otamme sinuun yhteyttä.

Erilaisia keikkatöitä

Oletko valmis tekemään monipuolisesti keikkatöitä? Oletko luotettava ja motivoitunut työntekijä, jolle voimme tarjota töitä opintojen oheen ja loma-aikoina? Työtä teet asiakkaan kodissa joko kertaluonteisesti tai useamman kerran asiakkaan toiveiden mukaan. Työtehtävät suoritetaan pääsääntöisesti yksin. Kaikkia työntekijöitämme sitoo vaitiolovelvollisuus!  

4H-yhdistys toimii työnantajanasi ja maksaa palkkasi.

Keikkatöitä on tarjolla hyvin monenlaisia esim. kodin siivoustöitä, ikkunan pesua, nurmikon leikkuuta (yli 16v.) ja muita puutarhatöitä tai lumitöitä ja lasten- ja lemmikkienhoitoa. Palkkaa maksamme tehtyjen tuntien mukaan.

Helpin-sovelluksen kautta tulleiden työtilauksien lisäksi työpalvelussa nuoret toimivat aktiivisesti työllistääkseen itse itsensä ja kehittääkseen työelämätaitojaan. Helpin säännöllisissä kokouksissa nuoret pohtivat omaa osaamistaan ja sen markkinointia, toteuttavat markkinointitoimenpiteitä työkeikkojen hankkimiseksi. Omaa osaamista kehitetään yhdessä 4H-yhdistyksen työntekijän kanssa sekä tarpeen mukaan järjestettävissä koulutuksissa.

Työllistymisen lisäksi nuoret luovat kontakteja paikkakunnalla toimiviin työnantajiin ja saavat mahdollisuuden tutustua eri yrityksiin ja ammatteihin.

Miten pääsen työntekijäksi työpalveluun?

Täytä työhakemus ja me otamme sinuun yhteyttä tai tarvittaessa soita 4H-toimistolle p. 041 3140 462. Kaikki Helppiin töihin hakevat osallistuvat ensin haastatteluun ja perehdytykseen. Yhdessä käymme läpi kaikki tarvittavat asiat työskentelystä.

HUOM! Voit myös työllistyä yhdistyksessä vuosittain kesätöihin, kerhonohjaajana tai perustaa oman 4H-yrityksen.

Voit tulostaa tuntilomakkeen tai hakea sen toimistolta. Helpin käyttöönoton jälkeen tunnit sovelluksen kautta.

PDF-tiedostoTyöntekijän tuntilista 2022.pdf (105 kB)