Pelimiitti

Kuva: Pelimiitti/Minna Koirikivi

 

Pelimiitti


Nuorten etätoimintaa ei järjestetä keväällä 2022. Täysi-ikäisten etätoimintaa jatketaan normaalisti.
 
Vuoden Pelikasvattaja 2018 -kunniamaininnan saanut Pelimiitti on pelaamiseen ja pelikulttuurin eri muotoihin keskittyvää online- ja IRL-toimintaa 13-17 -vuotiaille ja täysi-ikäisille. Pelimiitti-toimintaa tarjotaan nk. Pelimiitti-verkoston kautta, johon kuuluu 4H-yhdistyksiä eri puolilta Suomea aina pohjoisesta Keski-Suomesta Lappiin saakka. Toimintaa järjestetään vapaaehtoisvoimin.

Perustoimintaamme on viikoittainen etätoiminta, jota järjestetään joka toinen viikko 13-17 -vuotiaille ja joka toinen viikko täysi-ikäisille tietokonepelaajille tiistai-iltaisin. Nuorille ja täysi-ikäisille on omat Discord-palvelimet, joiden kautta pelataan ja jutellaan yhdessä. Alaikäisten peliryhmää ohjaavat vapaaehtoiset, pelaamista harrastavat ja täysi-ikäiset ohjaajat. Täysi-ikäisten pelimiiteissä ohjelmaa ja peli-iltoja järjestävät Pelimiitin vapaaehtoiset. Toiminnan kautta voi saada pelikavereita sekä läheltä että kaukaa!

Viikoittaisen etätoiminnan lisäksi Pelimiitti toimii alustana eri ikäisten vapaaehtoisten järjestämälle muulle, pelikulttuurin eri muotoihin liittyvälle etä- ja kasvokkain tapahtuvalle toiminnalle – esimerkiksi peliturnauksille, lautapelipäiville, LAN-tapahtumille, pöytäroolipelailulle, figuurimaalaustyöpajoille, online-tapahtumille, striimeille ja kaikelle muulle pelitoiminnalle. Muuhun toimintaamme voi kuulua niin kertaluonteisia tapahtumia kuin myös pitkäkestoisempaa kerho- tai muuta vastaavaa toimintaa.

Sitoudumme toiminnassamme non-toxic -käytöksen ja positiivisen pelikulttuurin edistämiseen sekä kiusaamisen nollatoleranssiin.

Ilmoittautuminen kaudelle 2021–2022 aukeaa Pelimiitin nettisivuilla elokuun puolessa välissä.
Ilmoittaudu viikoittaiseen etätoimintaan: https://pelimiitti.wordpress.com/ilmoittautuminen/
Yhteydenotto:
pelimiitti@4h.fi