Kerhonohjaaja

Etsimme reippaita, vastuullisia ja lapsirakkaita yli 13-vuotiaita, yläkoulussa olevia nuoria kerhonohjaajan tehtäviin. 

Kerhoissa tehdään monenlaista aina kokkaamisesta pelaamiseen ja koneiden korjaamisesta lemmikkien hoitoon. Omassa ohjaamisessasi voit mainiosti hyödyntää harrastuksiasi ja kaikkea osaamistasi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla kaikkien alojen asiantuntija. Kerhoissa toimitaan ajatuksella, tekemällä oppii parhaiten. Oppijoina ovat niin kerholaiset kuin ohjaajatkin.

Kerhonohjaajan tehtäviä ovat kerhotoiminnan suunnittelu, organisointi ja toteutus yksin tai yhdessä ohjaajakaverin kanssa 4H-arvojen mukaisesti. Ohjaajat saavat 4H yhdistykseltä tukea ohjaajan tehtäviin, kuten koulutusta sekä tapaamisia.

Kerhonohjaajan tulee olla vähitään 13-vuotias, yläkoulussa oleva, mutta toivotamme ilomielin tervetulleiksi myös täysi-ikäiset ohjaajat!  Kerhokausi pyörii koulun lukujärjestyksen mukaan. Kerhot kokoontuvat 1-1,5 h kerrallaan ja kerhojen kohderyhmänä ovat 6-12 vuotiaat lapset.
 

Millainen on hyvä ohjaaja?

Ohjaaminen sopii sinulle, jos viihdyt lasten ja nuorten kanssa. Kerhossa he ja heidän oppimisensa ja luovuutensa ovat pääosissa. Monissa tilanteissa huumorintaju auttaa sinua pärjäämään. Ja jos edes yrität olla menettämättä malttiasi, on se plussaa. Ryppyotsainen väkisin tekeminen ei kuulu kuvioihin. Kun olet itse innostunut kerhostasi, välittyy se myös kerholaisille.
 

Käymällä kerhonohjauskoulutuksen ja toimimalla kerhonohjaajana, voit saada hyväksilukuja/opintopisteitä tulevissa opinnoissasi!

Koulutamme uudet ohjaajat. Kerhonohjauksesta maksetaan palkkio ja lisäksi saat arvokasta työkokemusta ja koulutusta ohjaamiseen. Saat ohjausta ja apua aina kun sitä tarvitset. Kerhokausi käynnistyy syyskuussa.

Täytä oheinen kerhonohjaajahakemus tai jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä 4H-toimistoon.

https://alavieska.4h.fi/nuorille/kerhonohjaaja/hakemus-kerhonohjaajaksi-2022-20/

Klikkaamalla kuvaa pääset erilaisiin tehtäviin, joita voit hyödyntää kerhossasi!