Työpalvelunuori

Nuori - työllisty työpalvelunuorena


Alavieskan 4H-yhdistyksen työpalveluun voivat hakea 14-28 vuotiaat nuoret, joita kutsumme töihin työtilauksen tullessa. Työnäsi voi olla esimerkiksi:

  • Kodin siivoustyöt
  • Pihan hoito (esim. puutarha, piha-aidat, lumityöt)
  • Ruohonleikkaus (huom! yli 16-vuotiaille)
  • Lastenhoito
  • Lemmikin hoito perheen loman ajan

Täytä alla oleva hakemus ja me otamme sinuun yhteyttä.

Erilaisia keikkatöitä

Oletko valmis tekemään monipuolisesti keikkatöitä? Oletko luotettava ja motivoitunut työntekijä, jolle voimme tarjota töitä opintojen oheen ja loma-aikoina? Työtä teet asiakkaan kodissa joko kertaluonteisesti tai useamman kerran asiakkaan toiveiden mukaan. Työtehtävät suoritetaan pääsääntöisesti yksin. Kaikkia työntekijöitämme sitoo vaitiolovelvollisuus!  

4H-yhdistys toimii työnantajanasi ja maksaa palkkasi.

Välitämme sinulle keikkatöitä asiakkaiden luokse. Asiakkaina voivat olla yksityishenkilöt, yritykset ja kunnat. Keikkatöitä on tarjolla hyvin monenlaisia esim. kodin siivoustöitä, ikkunan pesua, nurmikon leikkuuta ja muita puutarhatöitä tai lumitöitä ja lasten- ja lemmikkienhoitoa. Palkkaa maksamme tehtyjen tuntien mukaan.

Yhdistyksen välittämien töiden lisäksi työpalvelussa nuoret toimivat aktiivisesti työllistääkseen itse itsensä ja kehittääkseen työelämätaitojaan. Työpalvelun säännöllisissä kokouksissa nuoret pohtivat omaa osaamistaan ja sen markkinointia, toteuttavat markkinointitoimenpiteitä työkeikkojen hankkimiseksi. Omaa osaamista kehitetään yhdessä 4H-yhdistyksen työntekijän kanssa sekä tarpeen mukaan järjestettävissä koulutuksissa.

Työllistymisen lisäksi nuoret luovat kontakteja paikkakunnalla toimiviin työnantajiin ja saavat mahdollisuuden tutustua eri yrityksiin ja ammatteihin.

Miten pääsen työntekijäksi työpalveluun?

Täytä alla oleva hakemus ja me otamme sinuun yhteyttä tai tarvittaessa soita 4H-toimistolle p. 041 3140 462. Kaikki työpalveluun hakevat osallistuvat ensin haastatteluun ja perehdytykseen. Yhdessä käymme läpi kaikki tarvittavat asiat työskentelystä.

Kaikki työpalvelussa työskentelevät ovat myös yhdistyksen jäseniä. Jäseneksi voit liittyä täällä.

HUOM! Voit myös työllistyä yhdistyksessä vuosittain kesätöihin, kerhonohjaajana tai perustaa oman 4H-yrityksen.

Miten ilmoitan tehdyt tunnit? Voit tulostaa tuntilomakkeen tai hakea sen toimistolta.

PDF-tiedostoTyöntekijän tuntilista 2021.pdf (117 kB)

Työhakemus

*
*
*

Voit halutessasi liittää mukaan myös erikseen kirjoitetun työhakemuksen ja ansioluettelon. Samalla voit harjoitella niiden tekemistä!

Tiedostojen maksimikoko yhteensä on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.