Kierrätyskeskus

 

Kierrätyskeskuksesta löydät monipuolisesti tavaraa esimerkiksi vaatteita, astioita, kenkiä, kirjoja, leluja ja huonekaluja. Kierrätyskeskus on Alavieska 4H-yhdistyksen ylläpitämää toimintaa ja kierrätyksen tuotto käytetään Alavieskan 4H-yhdistyksen toimintaan. Kierrätyskeskustoiminta on käynnistetty Eteenpäin - työllisyyden aktivointi -projektin osana vuonna 2016.

 

Teetkö kevätsiivousta? Onko sinulla ylimääräistä tavaraa tai vaikka huonekaluja? Otamme vastaan hyväkuntoista, myyntiin kelpaavaa tavaraa pääosin kierrätyskeskuksen aukioloaikoina, sovitusti myös muina aikoina (p. 044 243 8986).

 

KIERRÄTYSKESKUKSEN PELISÄÄNNÖT

 

Otamme vastaan lahjoituksina ehjää, puhdasta ja myyntikuntoista.

 

Meille voi tuoda vaatteita, kenkiä, astioita, huonekaluja, kirjoja, pelejä, elokuvia yms.

 

Isoja sähkölaitteita kuten helloja emme ota vastaan, koska toimivuutta emme pysty varmistamaan. Kahvinkeittimet, vedenkeittimet, hiustenkuivaimet ynnä muita pieniä sähkölaitteita voi lahjoittaa.

 

Teemme pieniä tavaroiden/huonekalujen kunnostuksia, mutta pieninkään kunnostuksiin ei ole aina mahdollisuutta. Tästä syystä toivomme, että meille tuotavat tavarat ja huonekalut ovat ehjiä ja siistejä

 

Lahjoituksia otetaan vastaan Kierrätyskeskuksen aukioloaikoina.Pyydämme ottamaan yhteyttä Kierrätyskeskukseen, jos nämä ajat eivät sovi. Ettehän jätä lahjoituksia ulos tai muuallekaan olematta yhteydessä henkilökuntaan.

 

Meidän kanssa samoissa tiloissa on myös yritystoimintaa. Pyydämme huomioimaan pihalla liikkuessanne, että autoille, traktoreille, trukeille ja rekoille pysyvät kulkuväylät auki.

 

Me Alavieskan 4H-yhdistyksen Kierrätyskeskuksella haluamme pitää myymälän siistinä, jotta Teidän olisi mukava asioida meillä.

 

Kiitos, kun tuet Alavieskan 4H-yhdistyksen nuorisotoimintaa

Alavieskan Kierrätyskeskus

 

Aukioloajat:

Tiistaisin 10-15:30

Keskiviikkoisin klo 10-15:30

Torstaisin 10-15:30

 

Kierrätyskeskus poikkeukselliseti suljettu 8.8.2019

 

 

Puurakenteentie 3

p. 044 243 8986