Paikalliset 4H-yritykset

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Klikkaamalla kuvaa, pääset yrityksen nettisivuille!

Ulkomaalaus Juho Alahautala
 

Ulkomaalaus Juho Alahautala harjoittaa julkisivumaalausta Kalajokilaakson alueella. Pääasiallisia työkohteita ovat omakoti- ja rivitalojen ulko- ja kattomaalaukset sekä maatalouden ja teollisuuden tuotantorakennukset.

Työt suoritetaan pääsääntöisesti pensselillä ja asiakkaan valitsemilla maaleilla. Laajempien maalauskohteiden maalaamiseen voidaan käyttää korkeapaineruiskua ja pensselitasoitusta. Kattomaalauksissa käytössä on myös teollisuuden kuumapainepesuri. Yrittäjän omiin periaatteisiin kuuluu moitteeton työn laatu, reipas käytös ja ihailtava ahkeruus. Ulkomaalaus Juho Alahautala palkittiin vuoden 4H-yrityksenä 2018. 

Yhteystiedot:
​Juho Alahautala 
044-5431217 
juho.alahautala@gmail.com
Yrityksen nettisivut: https://www.juhoalahautala.fi/

Data Takkunen

Data Takkunen huoltaa tietokoneita ja toimii digitukena.

Tieto- ja viestintätekniikan ITC tutkinnon suorittanut Olli tulee kotiin huoltamaan temppuilevat tietokoneet, mobiililaitteet, pelikonsolit, suttua tekevät tulostimet ja nettiyhteysonlelmat sekä muut mahdolliset digipulmat. Kotikäynnin neuvo ja tuki 15e/1h. Mikäli kotikäynnin yhteydessä huomataan, että vika suurempi, tehdään tarjous, jossa asiakas saa parhaan mahdollisen edun.

Ei matkakuluja Alavieskan alueella.

Yhteystiedot:
Olli Pudas
p. 0449700034
sähköposti: ollipudas@gmail.com
Facebook: DataTakkunen

T:mi Ville Santapakka

T:mi Ville Santapakka on alavieskalainen 4H-yritys, jonka toimialana on maa- ja metsätalouteen liittyvät työt. Palveluihin kuuluu mm. kylvöhommat, polttopuiden myynti ja toimittaminen.

Yhteystiedot:
p. 08-430589
ville.santapakka@gmail.com
Facebook: 4H-yritys Tmi Ville Santapakka


Nupun kakut

Kakut ja leivonnaiset tilauksesta

Yhteystiedot:
p. 044 0888956
nupsa.hei@gmail.com


4H-Yrittäjä Villasukkamaakari

Pehmoiset villasukat toiveidesi mukaan.

Yhteystiedot:
Niina Väänänen
p. 041 4944969